gespecialiseerde huidverjonging in Tessenderlo

Gespecialiseerd huidverjonging in Tessenderlo

 In 2000 ben ik in Tessenderlo gestart met mijn eigen salon. Ik ben niet blijven stilzitten maar heb verschillende cursussen gevolgd waaronder ook een gespecialiseerde huidverjonging. Met de gespecialiseerde huidverzorgingsproducten Lanèche biedt SCHOONHEIDSSALON INGE een huidverjongingskuur aan waarbij je al na de eerste huidverzorging resultaat ziet en dit voor een betaalbare prijs.

Op de pagina “huidverjonging” verneem je nog meer uitleg over deze huidverzorging.

 

Schoonheidssalon Inge gebruikt de cosmetische producten van Lanèche Beauty Innovations. Lanèche is een professioneel huidverzorgingsmerk dat voor alle verschillende huidtypes, precies de juiste verzorging in het assortiment heeft. Om te bepalen wat voor uw huid de juiste producten of behandelingen zijn, is profesionele kennis vereist.

Om die reden treft u de Lanèche producten niet aan in winkels, drogisterijen of parfumerieën, maar uitsluitend bij de professionele schoonheidsspecialiste. Om te mogen werken met dit merk, heb ik dan ook naast de opleiding schoonheidsverzorging, cursussen gevolgd bij Dancohr Corporation zodat ik precies de producten en verzorgingen kan adviseren die bij uw huidtype passen.

 Tevens zijn alle grondstoffen van Lanèche verzorgingsproducten dierproefvriendelijk, voldoen ze aan alle strenge eisen in de cosmetische industrie en bevatten ze allemaal claims d.w.z. dat elke werking wetenschappelijk is bewezen.

Schoonheidssalon Inge

gespecialiseerde huidverjonging in Tessenderlo

Schoterweg 20b

3980 Tessenderlo

0476/74.93.26

2 reacties op gespecialiseerde huidverjonging in Tessenderlo

  1. Vandaag een tweede behandeling gehad met de dermashaper bij schoonheidssalon Inge in Tessenderlo. Deze keer heeft Inge naast massage met ultrasone ook kleine elektrische pulsaties aan de spieren van mijn aangezicht gegeven, een soort fitness voor de spieren van je aangezicht.
    Onmiddelijk na de behandeling voel en zie je merkelijk het verschil, je huid voelt strakker en gladder aan. De behandeling op zich is heel ontspannend en rustgevend een echte aanrader in deze hectische wereld waar je als moeder overal eergisteren had moeten zijn :-). Voor herhaling vatbaar!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *