Wilt u er ook jong en stralend blijven uitzien?
Dan is deze huidverjonging iets voor u:

Vanaf het 30ste levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels. Naarmate de huid slapper wordt, worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar. Dit alles wordt veroorzaakt door veranderingen in de huid. De bovenste laag van de huid wordt dunner. In de diepere laag van de huid wordt de doorbloeding slechter,  vermindert het bindweefsel (collageen) en worden de elastische vezels afgebroken waardoor de huid zijn elasticiteit verliest.

Door de behandeling met de dermashaper wordt de klok terug gedraaid en we krijgen dus een huidverjonging. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was, voor de veroudering begon.

Na de reiniging en dieptereiniging gaan we de huid voorbereiden voor de lifting en versteviging (de huidverjonging), dit gebeurt met de Dermashaper, een functioneel apparaat voor intensief verstevigende en huidverjongende gezichtsbehandelingen. Het handstuk wordt op het gelaat gezet (zoals hieronder op de foto) en er worden draaibewegingen en strijkingen mee uitgevoerd, een soort massage dus.

Dit gaat spiersamentrekkingen van de gelaatsspieren opwekken, is niet pijnlijk en kan ingezet worden zowel bij vrouwen als bij mannen voor drainage en lifting van de ogen, kalmeren en herstellen van couperose/gevoelige huid, zonnebrand en na een acnéverzorging.

Al na één behandeling met de dermashaper heeft u een zichtbaar huidverjonging. U ZIET HET EN U VOELT HET!  Uw huid heeft een gladder uiterlijk, fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, dan zal een aandoenlijke huidverjonging en verbetering gerealiseerd worden.